Cere oferta pret

Sarbatori si agitatie

Sarbatori si agitatie

Suntem in prag de sarbatori, iar agitatia e din ce in ce mai mare :) . La munca, in primul rand, se simte mirosul cojilor de portocale, spiritul sarbatorilor si a concediului, si nu in ultimul rand, alergam dintr-o parte in alta pentru a fi prompti si a satisfice nevoile clientilor nostri. Ei bine, aceasta este o mica parte din imaginea de ansamblu.

 

 

Cateva sfaturi, indiferent daca esti angajat, client sau furnizor:

 

 

  •  Nu face lucrurile in graba! Asigura-te de doua-trei ori inainte sa dai in lucru ceva. Decat sa pierzi timpul pentru a reveni asupra produsului si a-i face corecturi, mai bine il analizezi cu atentie, chiar daca iti va lua 10 minute in plus;

 

  • Nu te agita si incearca sa gandesti lucrurile la rece. In situatii de criza trebuie sa iei decizii urgent. Inainte de a face asta, ia o gura de aer. Iesi 2 minute afara, inspira adanc si revino pentru a lua decizia corecta, fara sa te afli sub presiunea de moment.

 

  • Asuma-ti responsabilitatea. Este eronat sa pasam vina dintr-o parte in alta. Daca ai gresit, recunoaste si gandeste-te la o solutie. Altfel risti sa pierzi mai mult timp si energie incercand sa dovedesti cine are si cine nu are dreptate, in loc sa repari ceea ce se poate.

 

  • Ordine si disciplina. Poate suna comunist :) , dar cu cat esti mai ordonat, cu atat iti faci munca mai usoara. Trebuie sa iti stabilesti prioritatile in fiecare zi si noteaza undeva ce ai de facut si in ce stadiu esti cu lucrarile. Suntem oameni si tindem sa uitam. De aceea, asigura-te ca ai un “To do list”.

 

 

Usureaza-ti munca si fa-o placuta!  

 

 

 

Sarbatori frumoase si linistite :)

Sarbatori si agitatie