Cere oferta pret

Promovare pagina Facebook

Promovare pagina Facebook

Aproape toate blog-urile, site-urile si organizatiile online au cate o pagina Facebook, din cel putin doua motive: in primul rand, poate atrage multi clienti care au cont de Facebook , iar in al doilea rand, daca toata lumea are Facebook, tu de ce sa nu ai un fanpage pentru afacerea ta?

 

 

1.Pune pagina de Facebook peste tot

 

Este foarte la indemana sa ai o pagina de Facebook pentru a usura interactiunile cu potentialii clienti.

 

Ca o comparatie: imagineaza-ti ca ai un magazin pe o strada numita “Facebook” , iar toti cei care ar intra in magazin sa se intereseze  (in cazul de fata-> cei care dau Like), ar putea deveni viitori clienti.

 

Iti poti promova pagina de Facebook pe blog, site, brosuri, carti de vizita etc.

 

 2.Evidentiaza-te  si pe alte profile online

 

De ce sa te opresti doar la carti de vizita si semnaturi in e-mail? Este “era” retelelor sociale , iar majoritatea utilizatorilor au mai mult decat un singur profil sau cont.

 

Este recomandat ca pe profilul de Facebook, la sectiunea “Despre” si informatii de baza sa pui un link care duce la blog-ul/site-ul tau, iar in site sa pui la contact link-urile catre retele sociale si sa oferi clientilor posibilitatea de a da like sau share la pagina ta.

 

Daca ai o activitate ridicata pe retele sociale, blog-uri sau forumuri poti lasa acolo link-ul catre pagina. Poate ai norocul ca cineva sa observe si sa devina un potential client printr-un simplu “Like” pe pagina ta.

 

 3.Posteaza regulat si eficient

 

Daca esti un utilizator pasionat de Facebook atunci vei stii ca  nu trebuie sa postezi tot, si doar ceea ce conteaza si ce este cel mai important si nou.

 

Asta le va aminti celor care folosesc regulat Facebook-ul sa intre mai des pe site-ul tau.

 

Este important sa stii si cand anume sa postezi, pentru ca numarul de utilizatori online sa fie cat mai ridicat, dar si cat pentru a nu deveni enervant cu numarul mare de postari.

 

4.Interactioneaza cu utilizatorii

 

Asta inseamna ca si tu sa comentezi, sa dai share, like-uri etc.

 

Cu cat interactionezi  mai mult cu fanii paginii, cu atat acestia iti vor promova pagina si in cercurile lor de prieteni.

 

 5.Nu spama sau ignora

 

Este important de stiut ca anumite lucruri nu trebuie facute pe pagina de Facebook, cum ar fi sa dai tag la utilizatori in pozele produselor tale, sau sa ii obligi sa dea like doar pentru a avea acces la informatii , iar cel mai important lucuru : NU II IGNORA.

 

Daca exista utilizatori care sunt interesati de produsele/serviciile tale pe Facebook, si lasa comment-uri sau mesaje, este de preferat sa le raspunzi promt si sa arati ca esti interesat de o colaborare cu ei, in calitate de potentiali clienti.

 

Sursa:  hongkiat.com