Cere oferta pret

Pornirea unei afaceri pe piata tehnologiei

Pornirea unei afaceri pe piata tehnologiei

Tehnologia internetului se umple de inovatii in fiecare luna. Daca v-ati petrecut ceva timp pe retelele de socializare, v-ati familiarizat deja cu  termenul de “startup”, ceea ce descrie o noua afacere pornita in special pe piata tehnologica.

 

Pentru a putea inainta in acest domeniu trebuie sa aveti o idee geniala  de la bun inceput. Fie ca e vorba de un nou concept legat de un site, aplicatie web sau de mobil, gazduire web sau de sistem de management, cu cat aveti mai multe idei de la bun inceput, cu atat va fi mai usor sa inaintati repede.

 

Trebuie sa va configurati de la inceput o lista de argumente pro si contra al fiecarei noi idei pe care doriti sa o promovati si mai ales sa fiti constienti ca mereu va fi cineva care sa fie in concurenta cu voi.

 

Cand va formati echipa cu care doriti sa lucrati, sa tineti cont de faptul ca o echipa buna se bazeaza pe calitatea si productivitatea muncii, nu pe numarul mare de membrii.

 

Avand o idee si o echipa buna, va va ajuta sa va duceti tehnologia pe un drum bun.

 

Primul pas este sa dezvoltati ideea de baza, apoi sa o puneti online cat de curand posibil. Ideal ar fi sa nu promovati o tehnologie cu probleme, dar nici sa nu asteptati pana cand va fi total finalizata pentru a lansa o varianta beta.  Acest lucru va va ajuta sa construiti numele brand-ului si sa obtineti suport .

 

Si cel mai important lucru este sa va fixati un scop de la inceput pe care sa doriti sa il atingeti cu orice pret.

Sursa: www.hongkiat.com