Aproape toata lumea a auzit sau a vorbit cel putin o data despre optimizare SEO sau de promovare pe google, dar oare cata lume stie cat sunt de importante aceste servicii?

Va spunem noi… SUNT FOARTE IMPORTANTE!

E ca si cum v-ati trimite un agent de vanzari in strada sa ii ia „de manuta” pe viitorii clienti, care deja sunt interesati de produsele pe care le comercializati, dar inca nu va cunosc. Acestia o sa ii aduca in biroul dumneavoastra pentru a prezenta amanuntit produsele pe care le oferiti.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva dintre solutiile  pe care vi le oferim pentru optimizarea si promovarea site-ului dumneavoastra.

Jurnal Web sau „Blogging”

Prin blogging veti putea avea tot timpul un continut „proaspat” pentru motoarele de cautare si in acelasi timp, poate prezenta intr-un mod mai prietenos compania dumneavoastra online.

Crearea unui blog va va ajuta la interactiunea cu site-urile sociale si vi se vor arata mai multe oportunitati pentru link exchange sau mai pe limba noastra, schimb de link-uri cu alte site-uri. Acestea va vor ajuta la promovarea site-ului si in acelasi timp a produselor pe care le oferiti.

Creare de continut nou pentru WEB sau „Web Copywriting”

Daca metoda de realizare a site-ului este UNICA, la fel trebuie sa fie si continutul site-ului, iar atunci vom primii 10 cu * de la Google si ne va rasplati aruncandu-ne in sus cateva pozitii in cautari.
Totodata, prin acest serviciu va veti improspata site-ul si veti lasa o impresie buna vizitatorilor dumneavoastra.

Informarea prin E-mail sau E-mail marketing.
Informarea clientilor dumneavoastra in legatura cu produsele pe care le oferiti, promotiile si ofertele care trebuie promovate prin campanii de e-mail, special create pentru compania dumneavoastra, iar rezultatele vor fi foarte bune.

Clientii nostri beneficiaza gratuit de:

*Campanii Adwords

*Consultanta pentru orice serviciu pe care il oferim

Pentru orice altfel de serviciu pe care nu il gasiti aici, va rugam sa ne contactati.