Cere oferta pret

Greseli in SEO

Greseli in SEO

Search engine optimization (SEO) este vital pentru orice campanie de promovare de succes al unui blog.

 

SEO este un proces destul de complex, deoarece Google foloseste un algoritm, care ia in calcul multi factori atunci cand situeaza pe o pozitie un site, dar si atunci cand ii schimba pozitia.

 

In spatiul virtual exista numeroase afirmatii legate despre cum sa faci SEO corect, astfel a devenit destul de greu sa iti dai seama care dintre acestea sunt 100% adevarate.

Totusi, exista anumite greseli care trebuie evitate:

 

-       Cumpararea de link-uri :

 

Link-uri platite sunt, uneori marcate de catre expertii Google  in motoare de cautare

 

-       Continut duplicat

 

Nu este recomandat sa folositi cuvinte-cheie identice sau asemanatoare. De exemplu: “promovare site” este destul de similar cu “cum sa promovezi un site”

 

-       Urmarirea de Page Rank

 

Page Rank-ul unui site este destul de important, dar totusi este numai unul dintre cei doua sute de indicatori care ajuta in clasificarea unei pagini web.

 

Este de preferabil sa utilizati Google Analytics.

 

-       Lasarea automata a tag-urilor titlu

 

Tag-urile titlu sunt cele mai importante atunci cand vine vorba de clasificarea in motoarele de cautare. Nu este bine sa scrieti un post cu un titlu lung care descrie un topic in prea multe cuvinte, mai  ales ca unele dintre acestea nu au relevanta in motoarele de cautare.

 

-       Sacrificarea imaginii in favoarea continutului

 

Daca nu ai un design cat mai atragator, multi vizitatori nu vor fi atat de incantati de site, dar totusi, un site nu trebuie incarcat cu prea multe elemente si imagini, pentru a nu se incarca foarte greu.

 

Poate un site flash cu multe imagini in miscare si sunete este foarte atragator si modern, dar nu ajuta cu nimic  la promovarea site-ului respectiv in motoarele de cautare, si in plus se incarca foarte greu.

 

-  Utilizarea gazduirilor gratuite

 

Exista numeroase servicii de blog care ofera gazduire gratuita cu o platforma decenta ,care ofera si servicii destul de bune, totusi, nu sunt destul de flexibile pentru a putea instala pe ele diferite plugin-uri, teme, si alte extensii care sa ajute la SEO.

 

-       Continutul mic al paginii

 

Numeroase site-uri si blog-uri au posturi care au prea putine cuvinte. Acest lucru afecteaza calitatea SEO a paginii web.

 

Sursa:  hongkiat.com