Cere oferta pret

Despre blogging

Despre blogging

In domeniul blogging-ului exista multe discutii cu privire la diverse aspecte ale cresterii in pozitii a blogului.

 

Chiar daca spatiul devine din ce in ce mai aglomerat in fiecare zi, iar jocul se schimba constant, exista inca unele lucruri pe care toata lumea ti le spune sa le faci – lucuri considerate obligatorii pentru orice fel de succes.

 

Exista posibilitatea sa lucrati la SEO, retele sociale, publicitate si toate celelalte instrumente de promovare, dar acestea depind in mare masura de opinia pe care o au celelalte companii asupra ta.

 

De exemplu, va construiti o pozitie buna pe Google, dar intr-o zi, datorita unui update al algoritmului de cautare,  puteti pierde tot. La fel se intampla daca Facebook sau Google iti inchide campania de publicitate.

 

Beneficiile networking-ului

 

Principalul beneficiu este de a te intalni cu alte persoane care gandesc la fel ca tine. Si totusi, de ce este important sa intalnesti persoane online?

 

In primul rand, sunt foarte putine blog-uri sau site-uri care au crescut singure in popularitate . Majoritatea site-urilor cunoscute  si-au castigat popularitatea pe seama popularitatii altor site-uri.

 

Aceasta popularitate de “imprumut” se reduce la cat mai multe mentionari pe alte site-uri.Acest lucru se poate face in principal prin backlink-uri , fiind prezentate in interviuri, contand direct webmaster-ul si multe alte moduri.

 

Totusi, un lucru este sigur ca nimeni, nici un webmaster, blogger sau proprietarul unui site nu iti vor mentiona site-ul daca nu au incredere in tine si in ceea ce faci.

 

Este blogging-ul cu adevarat un lucru ce tine strict de mediul online?

 

Chiar daca blogging-ul sau blogging-ul de afaceri pare  a fi o activitate strict online, nu este chiar asa. Este adevarat ca majoritatea lucrurilor se intampla online , iti publici continutul blogului pe Internet, interactionezi cu alti oameni prin intermediul serviciilor online si asa mai departe.

 

Cu toate astea, principiile de baza al lucrului “offline”, de a-ti mari veniturile sau de a-ti dezvolta afacerea, se aplica si in cazul acesta.  Aceasta “lume online” nu  a schimbat nimic , doar a facut ca lucrurile sa fie mai usoare.

 

Sursa:  hongkiat.com